Kate Middleton, devastată de moartea copilului...

287
Kate Middleton, devastată de moartea copilului... - kate-1417001258.jpg
La începutul acestei săptămâni, ducesa de Cambridge Kate Middleton a fost prezentă la un eveniment de caritate și care a avut loc la un spital de copii din Anglia, de care ducesa se ocupă în mod special și se asigură ca celor mici să nu le lipsească nimic. 


La eveniment au fost prezente mai multe capete oficiale, în frunte cu Kate Middleton, însărcinată în patru luni cu cel de-al doilea copil, informează Daily Mail.


În timpul întrevederii, ducesa a avut parte de un moment emoționant, împărtășit cu una din femeile prezente la întâlnire. Doamna Smith, o femeie simplă, în vârstă de 33 de ani, a venit în fața ducesei și i-a povestit trauma pe care a trăit-o de curând, atunci când fiica ei a murit, în cursul acestui an, la vârsta de doar un an și patru luni. Copilul ar fi murit din cauza unor probleme depistate la inimă, iar medicii nu au mai putut face nimic în cazul ei. Kate Middleton a fost profund emoționată de cazul doamnei Smith, cu atât mai mult cu cât se află la cea de-a doua sarcină. Ea a îmbrățișat-o pe femeie, în timp ce ochii au început să-i lăcrimeze, iar cei prezenți au fost profund emoționați, scrie spynews.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7333 secunde