Loredana Groza alungă tracul de scenă cu alcool

922
1
Loredana Groza alungă tracul de scenă cu alcool - loredanagroza-1313593671.jpg
Chiar și cei mai mari artiști pot avea emoții. A recunoscut-o și Loredana Groza, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, în cadrul emisiunii "Confesiuni", prezentată de Iuliana Marciuc la TVR.

Loredana a vorbit despre momentele frumoase din timpul carierei sale și și-a amintit de micile secrete învățate de la profesoara sa, regretata Mihaela Runceanu. Printre acestea se numără și remediul împotriva tracului de scenă sau al frigului: o dușcă zdravănă de alcool, iar succesul este garantat.

"În lungile turnee pe care le-am avut împreună prin țară, m-a învățat o mulțime de trucuri pe care le aplic și astăzi. De exemplu, dacă ai trac sau cânți afară în frig, e bine să iei o dușcă înainte de a urca pe scenă. Mai fac uneori asta", a spus Loredana Groza.

Loredana are un program extrem de încărcat în această perioadă. Pe lângă concerte, ea a lansat o nouă melodie alături de băieții de la B.U.G Mafia, intitulată "Fără cuvinte", și pregătește în această toamnă emisiunea "Vocea României", unde îi va avea colegi pe Marius Moga, Horia Brenciu și Smiley.

Comentează știrea

Alex
18 august 2011
e alcool

e, alcool... baga cocaina direct

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3514 secunde