Luminița Anghel s-a măritat pe plajă la Mangalia

1199
Luminița Anghel  s-a măritat pe plajă  la Mangalia - nuntaanghel-1318159515.jpg
Luminița Anghel s-a măritat la sfârșitul săptămânii trecute, chiar de ziua ei. Artista și alesul inimii ei, Silviu Dumitriade, au decis să organizeze cununia civilă, vineri, pe plaja din Mangalia.

Ceremonia a fost oficiată chiar de primarul orașului, Claudiu Tusac, și a durat doar câteva minute, în prezența prietenilor apropiați și a fiului vedetei. Luminița, însărcinată în luna a șasea, a venit desculță. Cântăreața a ales să spună "Da" alesului inimii ei, Silviu Dumitriade, chiar pe plaja din Mangalia. Cei doi au călcat pe un covor roșu și au stat sub o arcadă de flori. Alegerea datei a fost și ea specială, artista împlinind 43 de ani.

Mireasa a purtat o rochie bleumarin, lungă, lăsată pe umeri și care îi lăsa la vedere burtica.

"Sărbătorim cea mai frumoasă zi din viața noastră, ziua mea de naștere și o facem printre prietenii cei mai buni și printre cei mai dragi oameni", a declarat Luminița Anghel.

Artista a mai fost căsătorită de două ori. Ea a spus că evenimentul nu va fi urmat de o lună de miere, pentru că sarcina nu îi permite să călătorească. În mai puțin de trei luni artista va naște un băiețel.

Petrecerea de după ceremonie s-a ținut la un restaurant din Mangalia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Beat pe motocicletă
Pagina a fost generata in 1.585 secunde