Mădălina Ghenea are lipici la… Gerard Butler

369
1
Mădălina Ghenea are lipici la… Gerard Butler - madalinaghenea-1369924188.jpg

Articole recomandate

Femeile sunt pur și simplu topite când actorul Gerard Butler își face apariția printre ele. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, la Tokyo, în Japonia, unde scoțianul își promovea-ză noul film. Nana Suzuki, una dintre cele mai frumoase femei din această țară, a tot încercat să-l facă pe actor să-i cadă în brațe. Însă Butler a fost de neînduplecat: doar i-a zâmbit politicos.

În vreme ce presa din toată lumea speculează că relația dintre Gerard Butler și Mădălina Ghenea a luat sfârșit, gesturile actorului scoțian lasă să se înțeleagă că nu s-a stins focul pasiunii între el și frumoasa româncă.

În ciuda faptului că manechinul Nana Suzuki nu s-a dezlipit de el, actorul nu a cedat tentației. În plus, jurnaliștii americani susțin că în ultima vreme, din cauza programelor încărcate ale celor doi, Mădălina și Gerard s-au văzut foarte rar, de unde au apărut și zvonurile legate de despărțirea acestora.

Ce-i drept, românca a lăsat să se înțeleagă în repetate rânduri că a luat o pauză, însă a refuzat mereu să intre în detalii. Ziariștii susțin că au aflat că, în ultimele săptămâni, scoțianul a sunat-o nonstop pe Mădălina, pentru a reaprinde scânteia dragostei.

Având în vedere mesajele cu subînțeles lăsate de frumoasa româncă pe Facebook, tensiunile sunt de domeniul trecutului, scrie libertatea.ro. 

Comentează știrea

Madalina Simonescu
2 iunie 2013
Madalina Ghenea are lipici pe Gerard Butler

Sigur că are! Lăsa să păstreze pe spunându-se că: http://static1.purepeople.com/articles/3/12/19/53/@/1142840-joan-smalls-gerard-butler-defile-620x0-2.jpg

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5019 secunde