Mandinga va reprezenta România la Eurovision

800
Mandinga va reprezenta România la Eurovision - mandinga1331477153-1331477552.jpg
Piesa trupei Mandinga, Zaleilah, a câștigat Selecția Națională Eurovision 2012 și va reprezenta România la Gala Eurovision 2012 ce va avea loc în capitala Azer-baidjanului, Baku. Compozitorul piesei este cunoscutul manelist Costi Ioniță.

Solista trupei Mandinga, Elena Ionescu, a declarat sâmbătă, după câștigarea selecției naționale pentru Eurovision 2012, că acest lucru înseamnă pentru formație o responsabilitate, pentru că va fi imaginea României la Baku, dar și un lucru pe care și-l doreau foarte mult.

"Am avut foarte multe emoții, pentru că au fost foarte multe voci bune, a fost show, au fost foarte multe surprize plăcute din toate părțile. Suntem foarte bucuroși. Ne-am concentrat foarte tare. Ne-am expus toată energia. Deja nu mai știu cum să reacționez", a spus emoționată solista trupei Mandinga.

Elena Ionescu și-a exprimat mulțumirile pentru public, juriu și pentru compozitorul piesei cu care trupa va merge la Eurovision, Costi Ioniță.

"Înseamnă o treaptă la care noi ne doream foarte mult să ajungem și o responsabilitate, pentru că noi suntem imaginea României la Baku și va trebui să ne gândim foarte bine la show, la toate aspectele (...). Totul trebuie să fie de zece ori mai mult", a mai spus solista despre acest succes în cariera trupei care a împlinit 10 ani.

La selecția națională, concurenții au urcat pe scenă într-o ordine aleatorie, după ce fiecare a extras biletul cu numărul de ordine cu o săptămână în urmă.

În urma televotului, pe primele trei locuri s-au clasat: Mandinga (12 puncte), Cătălin Josan (10 puncte) și Ioana Anuța (8 puncte). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3212 secunde