Michael Jackson, "prădător sexual în serie"

153
Michael Jackson,
Michael Jackson ar fi plătit 35 de milioane de dolari pentru a cumpăra tăcerea a 17 băieți pe care i-a abuzat sexual, potrivit informațiilor din mai multe dosare secrete deținute de FBI, publicate de Sunday People.




Până în prezent, avocații familiei Jackson au subliniat că starul ar fi plătit o sumă de bani doar familiei lui Jordan Chandler, pe care Michael l-ar fi abuzat pe când băiatul avea 13 ani, în 1993.


Totuși, un specialist care lucra pentru Anthony Pellicano - un celebru detectiv pe care Jackson l-ar fi angajat pentru a face să dispară acuzațiile de pedofilie - spune că muzicianul era un "prădător sexual în serie", care a plătit tăcerea unui număr mare de băieți pe care i-a abuzat la ferma Neverland. În 2002, când Pellicano a fost la rândul lui anchetat, pentru că a ascultat ilegal telefoanele unor actori și regizori de la Hollywood în interesul unor clienți ai săi, FBI i-a confiscat dosarele, inclusiv cele cu informațiile despre Michael Jackson.


Se pare că aceste dosare nu au fost însă predate procurorilor care s-au ocupat de procesul în care Michael Jackson a fost acuzat de pedofilie, în 2005, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
Stire din Monden : Testamentul lui MICHAEL JACKSON este UN FALS!
Pagina a fost generata in 1.7554 secunde