Mihaela Rădulescu despre Andreea Marin: "Nu poți fi o doamnă înjurând o alta"

1166
1
Mihaela Rădulescu despre Andreea Marin:
Mihaela Rădulescu, stabilită în Monaco, a spus într-un interviu că regretă că Andreea Marin s-a făcut de râs în ultima perioadă.

"Din păcate, și îmi pare rău, sincer spun, fără niciun fel de ipocrizie… îmi pare rău că Andreea s-a făcut de râs așa. N-avea nici motivul, nu e momentul, nici pentru statutul pe care și-l dorește acum, în care aflăm tot timpul despre acțiuni umanitare… și mai ales spiritul persoanei care se vrea astăzi. Nu poți să fii o doamnă, o femeie caritabilă, nu poți să ceri respectul unor oameni de orice categorie trezindu-te brusc înju-rând o alta, la fel de celebră ca tine, care nu ți-a făcut nimic. E degradant pentru tine, e păcat. Sigur că sunt obișnuită cu astfel de întâmplări, dar mi-a părut cu atât mai rău cu cât venea dinspre ea. Mă așteptam la asta de la puștoaice mai tinere care vor să fie celebre", a spus Mihaela Rădulescu pentru ziarul Ring.

În același interviu, vedeta stabilită la Monaco a vorbit despre situația lui Șerban Huidu și despre Radu Banciu, pe care l-a catalogat drept "un nimeni".

Comentează știrea

criticonline
1 noiembrie 2011
care doamne ?

... misto, va faceti doamne intre voi, ca lumea, ce sa zic, vede clar , 2 bagaboante !!!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Monden : Andreea Marin o atacă pe Mihaela Rădulescu
Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
Stire din Monden : Andreea Marin:  "N-am nici cancer, nici lupus"
Pagina a fost generata in 0.8538 secunde