Monica Gabor, propunere "indecentă" pentru Irinel Columbeanu

1796
1
Monica Gabor, propunere
Mâine, Monica Gabor va fi gazda unui eveniment grandios la care sunt invitate vedete de seamă ale Americii. Fosta doamnă Columbeanu i-a propus lui Irinel Columbeanu să vină împreună cu fetița lor în SUA, ba chiar s-a oferit să suporte ea toate cheltuielile de transport și de cazare, dar a fost refuzată!


Acolo, mai precis în Beverly Hills, Monica Gabor organizează mâine un eveniment grandios de lansare a băuturii iubitului ei Mr. Pink, la care vor participa 650 de personalități printre care și bogătași aflați în celebrul Top Forbes, oameni de stat, dar și 250 de reprezentanți ai presei inter-naționale.

Vedetele serii care vor păși pe covor roz vor fi copiii lui Michael Jackson (aflați la prima lor apariție la eveniment după moartea tatălui), La Toya Jackson, Cindy Crawford, Lindsay Lohan, dar și Cătălin Botezatu.

Monica Gabor l-a sunat chiar zilele trecute pe Iri și i-a spus că îi pune la dispoziție, atât lui cât și Irinei, deplasarea cu avionul precum și cazarea la cel mai luxos hotel din Los Angeles, însă a fost refuzată vehement de afaceristul de la Izvorani.


Comentează știrea

gigi
16 octombrie 2012
vrajeala de doi bani

Minciuni scoase de ea care nu pot fi verificate ,acolo poti sa faci poze cu oricine sau sa le truchezi,Botezatu a fost chemat sa ii dea credibilitate si sa-si faca si el reclama poate intra pe piata SUA,nu mai pune-ti botu' la orice.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4334 secunde