Monica Gabor se vede pentru totdeauna lângă Mr Pink

352
Monica Gabor se vede  pentru totdeauna lângă Mr Pink - monicagabor-1359035619.jpg
Monica Gabor este extrem de încântată de viața pe care o duce în America, dar și de partenerul ei de viață, enigmaticul iubit asiatic, Mr. Pink.


Pentru revista Tabu, numărul de februarie, vedeta a acordat un interviu în care a vorbit despre relația sa de cuplu, procesul de custodie al fiicei sale, Irina, și noile ei pasiuni.

Fosta doamnă Columbeanu l-a ridicat în slăvi pe enigmaticul domn Lhamo și a dezvăluit că de data aceasta tânjește după o relație trainică.

"Numele lui nu este relevant nici măcar pentru mine. Mult mai important este cum ne tratăm unul pe celălalt, respectul. Am învățat din experiențele anterioare că este cel mai înțelept să ținem doar pentru noi datele personale. Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment caritabil. Știu că pare incredibil, dar chiar așa s-a întâmplat. Și mie mi-a luat mult timp să mă obișnuiesc cu acest nume; de fapt, lui nu mă adresez niciodată cu acest apelativ. Suntem un cuplu ca oricare altul, ne manifestăm fiecare precum orice persoană care iubește, suntem plini de speranță că vom reuși să trecem peste toate barierele ca să fim împreună pentru totdeauna."


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Ianuarie 2013
Stire din Monden : Monica Gabor a renunțat  la Irinuca
Pagina a fost generata in 0.3163 secunde