Nicolas Cage nu va mai filma la Constanța!

502
Nicolas Cage nu va mai filma la Constanța! - c41c211006e3f8726322c696c358bf96.jpg
Renumitul actor Nicolas Cage, care a făcut senzație, lunile trecute, în România, când a participat la filmările producției "Ghost Rider 2", se află în aceste zile în Turcia. Artistul a plecat acolo pentru a continua filmările, însă urmează să se întoarcă la noi în țară peste trei săptămâni.
Deși conform planurilor inițiale, ar fi trebuit să vină la Constanța pentru a filma anumite scene pe faleza din fața Cazinoului din Constanța, acest lucru nu se va mai întâmpla, spre nefericirea fanilor constănțeni care îl așteptau nerăbdători.
Anul trecut, furnizorii de servicii ai producției, Castel Film, au vizitat orașele Constanța, Sibiu și Hunedoara, zone în care au ales câteva locuri pentru scenele din film. Mai mult, ei discutaseră și cu primarul municipiului, Radu Mazăre, pentru a obține autorizațiile necesare pentru filmări. "S-au purtat discuții pentru zona Cazinoului din Constanța", spunea Bogdan Mocea, de la Castel Film, în urmă cu o lună.
Contactat telefonic, ieri, Bogdan Mocea a spus că planurile au fost date peste cap de producători. "Acum suntem în Turcia. Nicolas Cage nu va mai filma la Constanța deoarece zona nu mai corespunde cerințelor regizorilor. Urmează să ne întoarcem în țară peste trei săptămâni dar nu vom mai veni la Constanța așa cum se stabilise inițial", a declarat Bogdan Mocea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7089 secunde