Nu sări peste sexul de dimineață!

953
1
Nu sări peste sexul de dimineață! - sexdimineata-1338471146.jpg
Unele cupluri sunt norocoase deoarece se trezesc aproximativ în același timp. Dacă tu și partenerul tău aveți programe diferite, ar trebui să stabiliți de comun acord ora deșteptării pentru activități... energizante.

Cel mai bun lucru pe care poți să îl faci ca să te bucuri de sex dimineața este să aranjezi totul dinainte și să fii pregătită să faci compromisuri. Nu sună prea spontan, dar dacă unul dintre voi vrea să facă sex, iar celălalt nu, situația creată îți poate strica cu ușurință ziua chiar înainte să înceapă.

Discutați despre ideea de a face sex dimineața. Dacă partenerul tău nu este atât de încântat și astfel sexul dimineața iese din discuție, încercați să o faceți în timpul zilei.

O sesiune de sex dimineața poate face minuni pentru starea ta de bine fizică și mentală. Sexul este una dintre cele mai bune metode de revigorare și îți poate impulsiona moralul înainte să te ridici din pat și să pleci la serviciu. Experții spun că ar trebui să îți începi și să îți închei ziua cu sex în fiecare zi. Recunoaște, există ceva mai bun decât un orgasm care să te facă să zâmbești de dimineață?

În timp ce colegii tăi se vor lupta în continuare cu căscatul și oboseala, tu vei străluci ca o rază de soare și vei fi gata să faci față oricărei provocări. Deci, ești pregătită pentru sex dimineața acum?

Un articol sexgen.ro

Comentează știrea

frumos zis
1 iunie 2012
adica

barbatul va fi blegit toata ziua si inert la avansurile colegelor sau vecinelor! Ce sa mai faca el avansuri... Lasati prostiile si pastrati-va pentru seara! Aveti mai mult timp, sunteti relaxat, puteti sa o gadilati peste tot, ca sa nu se linga -pardon, plinga-de faptul ca sunteti nepriceput sau o neglijati. Dimineata doar in week-end, pentru a prelungi distractia de noapte. Si a fi relaxat toata ziua, caci daca ramineti acasa o sa va puna la tot felul de treburi (gunoi, piata, reparatii etc...) Trebuie sa aveti o mare doza de bunavointa sa rezistati la hatichetele femeii transformata in sefa! De altfel, nitel mai sus, femeile arunca pastila ca se simt neglijate sau nesatisfacute de barbatii care le trateaza (sexual) "din scurt". Pai diminetile, cand toti se grabesc, nu prea ai timp sa o "alinti" dupa cum are nevoi. Si acumulindu-se -in timp- practica, tot ele se pling dupa aia! Iar sunt ilogice! Femei, mde; dar mai rau de aia care se iau dupa mintea lor!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Mai 2012
Stire din Fun : Cum fac dragoste vaporenii
Pagina a fost generata in 2.6777 secunde