Cinci semne că nu îți satisfaci nevasta în pat

3667
1
Cinci semne că nu îți satisfaci nevasta în pat - sexpat-1338222968.jpg
Este adevărat că unora le place să se laude că știu totul despre femei, însă într-un final se dovedește că nici măcar propriile neveste n-au știut să le citească de vreme ce căsnicia s-a încheiat cu un divorț. Iar dacă nu știi cât mai multe despre femei, respectiv soții, cum poți afla dacă relația voastră o satisface sau își caută alinarea în afara mediului conjugal?

Iată câteva semne care vă ajută să aflați mai multe despre femei și care vă spun că soția nu se simte satisfăcută din punct de vedere sexual, potrivit site-ului sfatulparintilor.ro:

Semnul 1: Soția ta utilizează excesiv cardul de credit

Unele femei folosesc shopping-ul pentru a umple golul din viața sexuală. Analizează cu atenție costul creditelor. Dacă acestea cresc de la o zi la alta precum Făt Frumos, este clar că trebuie să schimbi ceva.

Semnul 2: Excesul de greutate

În cazul în care nevoile sexuale ale unei femei nu sunt împlinite, va încerca să-și potolească foamea de sex mâncând excesiv.

Semnul 3: Soția ta muncește/bea mai mult

Unele femei preferă să stea peste program la birou sau sfâr-șesc ziua de muncă într-un club în încercarea de a sta cât mai departe de soții lor. Tocmai pentru că aceștia nu le satisfac din punct de vedere sexual și încearcă să gă- sească alternative.

Semnul 4: Se plânge priete-nelor de viața voastră intimă

Așa cum am mai spus, femeile sunt experte în a transmite mesaje subtile atunci când se plâng de un anumit lucru. În acest caz, soția ta încearcă să-ți spună că lucrurile nu sunt ok în ceea ce privește relația voastră.

Semnul 5: Este tot mai rece și distantă cu tine și, când faceți sex, rămâne imobilă

În ultima vreme ai observat că soția ta rămâne nemișcată în timp ce faceți sex și de câte ori încerci s-o mângâi bate în retragere. Singura modalitate de a afla ce nu este în regulă este să vorbiți.

Citește toate semnele pe site-ul sfatulparintilor.ro!


Comentează știrea

frumos zis
1 iunie 2012
ce mai dregeti busuiocul

ziceti clar: 5 semne sa sotia e coo r va. Pentru ca oricit i-ai face (si oricum) daca e de dus la......, se duce! Nu va mai autoamagiti. Am vazut femei cu ovarele extirpate (deci fara nevoi sexuale induse de hormoni) si tot nu se lasau de proastele obiceiuri. Este deja o deviatie comportamentala (dirijata doar la nivel cerebral), incurajata de societate. Nevoile fizice nu mai au nici un amestec. Daca da, numarul este extrem de mic. Dar cum se face ca inainte de casatorie toate muierile se jura ca-s cinstite si nu le sta capul la.... Iar dupa, incep sa se plinga de faptul ca barbatul nu le satisface? Inainte de casatorie, cand erau singure, cine le satisfacea? Sa intelegem ca femeile celibatare sunt.................. Ia mai ganditi nitelush. Cu capul domniilor voastre, nu capul secund al amantului! De asta s-a inmultit numarul zoofilelor si PZD nu vrea sa adune maidanezii de pe strazi?

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Mai 2012
Stire din Fun : Cum fac dragoste vaporenii
Pagina a fost generata in 0.2432 secunde