Dezbatere publică cu privire la refacerea zonei costiere

333
Constănțenii interesați pot consulta, de astăzi și până pe 17 iunie, raportul privind impactul asupra mediului pentru reabilitarea și protejarea sudului litoralului în zona municipiului Constanței și în Eforie Nord, proiect care face parte din programul de reducere a eroziunii costiere.

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța poate emite sau respinge acordul de mediu. Cătălin Anton, purtătorul de cuvânt al Administrației Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral a declarat, printr-un comunicat de presă, că raportul poate fi consultat la sediul APM Constanța de pe strada Unirii nr. 23 și la sediul beneficiarului din municipiu, situat pe strada Mircea cel Bătrân, nr. 127, în perioada 29 mai - 17 iunie, între orele 10.00 și 16.00. Documentul poate fi accesat și pe pagina de internet http://apmct.anpm.ro.

Dezbaterile publice ale raportului privind impactul asupra mediului se vor desfășura pe data de 18 iunie, de la ora 16.00, la hotelul Malibu din Constanța și pe 19 iunie, tot de la 16.00, la hotel Europa din Eforie Nord.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Martie 2012
Stire din Social : Cât o mai duc plajele românești
Pagina a fost generata in 0.384 secunde