NUNȚILE anului 2012, în showbiz-ul românesc

357
NUNȚILE anului 2012, în showbiz-ul românesc - bogdanionescuelenabasescucununie-1356512968.jpg

Anul 2012 a fost unul bogat în evenimente în lumea mondenă. Multe dintre personajele din viața publică au decis să ,,intre în rândul lumii" și au spus DA în fața ofițerului stării civile. Unii au optat pentru nunți fastuoase, alții pentru petreceri restrânse, în familie, însă toți au vrut să arate bine în ziua căsătoriei, informează realitatea.net.

Nicoleta Luciu, Pepe, Dana Rogoz, Giulia dar și Elena Băsescu sunt doar câteva persoane publice care s-au căsătorit în 2012.

Nunta anului 2012 a fost cea a Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu. Fiica președintelui Românieii s-a căsătorit la începutul lunii septembrie, nunta de la Palatul Snagov semănând mai mult cu o paradă a modei. Mireasa, mirele și invitații lor au afișat rochii scumpe și costume elegante, impresionând prin opulență.

Anul nunților mondene a început în aprilie. Una dintre cele mai dorite femeie din România, Nicoleta Luciu, și-a oficializat relația de 7 ani cu Zsolt Csergo. Nunta a avut loc la Miercurea Ciuc, în aceeași zi în care fericitul cuplu și-a bozetat tripleții: Kim, Kevin și Karoly.


Tot în luna aprilie Pepe s-a căsătorit cu Raluca Pastramă. Nunta celor doi a avut loc la un local din București, unde au sărbătorit până dimineață alături de nașii Andra și Cătălin Măruță, și mulți invitați din lumea mondenă.

În iulie, actrița Dana Rogoz s-a măritat cu regizorul Radu Dragomir. S-au cununat religios la Palatul Mogoșoaia, iar nunta lor a fost exact așa cum și-au dorit.

Cântăreața Giulia Anghelescu a ales tot luna iulie pentru nuntă. Artista s-a căsătorit cu Vlad Huidu în aceeași zi în care au botezat-o pe fiica lor, Antonia Sabina. La ieșirea din biserică mirii au eliberat 12 porumbei albi, apoi au plecat spre restaurantul din Otopeni, locul unde a avut loc petrecerea de nuntă.


Și Delia Matache s-a căsătorit, tot în septembrie, cu omul de afaceri Răzvan Munteanu. Cântăreața a trecut repede peste emoțiile cununiei religioase și s-a simțit în largul ei la petrecere: A mâncat pizza, și-a făcut singură poze cu mobilul, a dansat și n-a stat departe nici de microfon, spre bucuria invitaților, completează realitatea.net.


 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9279 secunde