Pentru el ar fi divorțat Elena Udrea!

317
Divorțul Elenei Udrea de Dorin Cocoș a surprins pe toată lumea. Deși cei doi afirmă că s-au despărțit din cauză că petreceau din ce în ce mai puțin timp împreună, gurile rele spun că la mijloc ar fi un alt bărbat.




Ar fi împlinit zece ani de căsătorie în decembrie. Luni, însă, o scrisoare comună a fost postată de politiciană pe blogul personal, în care atât ea, cât și Dorin Cocoș au anunțat că au divorțat la notar în mod amiabil. Un zvon se afla ieri pe buzele tuturor, și anume faptul că în viața Elenei Udrea ar exista un alt bărbat. Cei care au aruncat bomba au fost jurnaliștii de la exclusivnews.ro, care susțin că între fostul ministru și primarul orașului Baia Mare, Cătălin Cherecheș (35 de ani), s-ar fi înfiripat o idilă.


Aceștia spun că, în mai, Udrea a participat la mai multe evenimente organizate în Baia Mare, alături de Cherecheș. "Din fotografiile făcute la cele două sindrofii de la Baia Mare, se observă faptul că Udrea radia de bucurie în preajma lui Cătălin Cherecheș, care, culmea, nu este însurat", scrie exclusivnews.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Iunie 2013
Stire din Monden : VLADIMIR PUTIN DIVORȚEAZĂ!
Pagina a fost generata in 2.2645 secunde