Pepe: "Oana Zăvoranu și-a câștigat statutul de curvă"

993
2
Pepe:
Pepe o atacă dur pe fosta sa soție Oana Zăvoranu, asta după ce bruneta l-a acuzat că ar fi un pușcăriaș. Sătul să stea și să înghi-tă toate cuvintele urâte ieșite din gura fostei sale soții, Pepe nu s-a lăsat mai prejos când a venit vorba să îi întoarcă replica acesteia.

Cântărețul a intervenit în direct prin telefon, în emisiunea Oanei Roman de la Antena 2 și a jignit-o grav pe Oana Zăvoranu.

"Dacă ea mă face pe mine pușcăriaș, eu nu îmi permit să o fac pe ea curvă. Ea e frumoasa venețiană, uitați-vă la film. Ea și-a câștigat statutul de curvă, dar mie mi-au plăcut întotdeauna curvele! E soția adulteră, n-am ce să-i fac", a declarat Pepe.

Comentează știrea

ALINA
5 septembrie 2012
nui frumos

NU ESTE FRUMOS PEPE CE FACI EA ESTE FEMEIE IAR FEMEIA TR RESPECTATA CHEAR DACA A GRESIT.VOI V-ATI IUBIT MULT NU TR SA STERGETI CU BURETELE TOTI ANI PERTECUTI IMREUNA

mimi
12 septembrie 2012

numai un barbat slab poate vorbi despre o femee asa urat,si el ca a avut mai multe femei cine este ,un k... pentru dumnezeu nu contiaza cine face pacatul,pepe este mai rau ca o femee de gura nu este un barbat adevarat,este o parodie

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Aprilie 2012
Stire din Monden : Pepe, prins într-un nou scandal
Pagina a fost generata in 0.3236 secunde