Pepe, prins într-un nou scandal

1640
1
Pepe, prins într-un nou scandal - pepe-1335280040.jpg
Pepe abia s-a căsătorit cu Raluca Pastramă și se află deja în mijlocul unui scandal. După ce în cadrul căsniciei cu Oana Zăvoranu, Pepe era prins în mijlocul scandalului dintre Oana și Mărioara, acum cântărețul se află în miezul unui nou diferend în familie. Sora Ralucăi a aruncat bomba atunci când a dezvăluit că socrul mic le-a dăruit 120.000 de euro în pungi de plastic tinerilor căsătoriți.

Pepe mărturisește că nu o cunoaște foarte bine pe sora vitregă a Ralucăi, dar dacă s-ar pune problema să i se dea bani ar fi putut să îi primească în conturi, sau prin alte mijloace.

"Nu o cunosc foarte bine pe sora Ralucăi. Nu am văzut-o decât o singură dată în casă și apoi la cununie. Părea ok, nu știu ce s-a întâmplat cu ea. Raluca este ok atât timp cât este alături de mine, indiferent ce răutăți se întâmplă. Pe noi nu ne afectează ce se întâmplă, sunt nimicuri. Dacă socrul meu ar fi vrut să-mi dea banii, există carduri, terenuri, apartamente", a spus Pepe, la CANCAN TV, de la Kanal D.

Comentează știrea

Mamaie
13 mai 2012
Sa mori tu, mai Pepe!?

De cand dau tiganii dar de nunta in conturi bancare? Ha-ha-ha!!! Punga de plastic e sfanta! Asa nu-i intreaba nimeni care e sursa lor. Asa ca, mai draga Pepe, nu mai prosti poporul cu televizorul. Esti la fel de prost ca nasii tai.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7609 secunde