Răsturnare de situație: Antonia este gravidă

1495
Răsturnare de situație: Antonia este gravidă - antonia-1354089752.jpg
Cea mai tânără mămică din industria muzicală, cântăreața Antonia Iacobescu (23 ani), îi va dărui soțului ei, Vincenzo Castellano (26 de ani), al doilea copil. Deși Vincenzo a confirmat zvonurile că n-ar mai forma o familie cu artista, tatăl acestuia, Ciro Castellano, acționar la clubul Bamboo, dezminte despărțirea și precizează, pentru "ring", că fiul lui și Antonia formează în continuare un cuplu solid, scrie realitatea.ro.
"Nu e adevărat absolut nimic. Antonia și Vincenzo sunt bine, sănătoși... Nu s-au despărțit. Nu știu de unde aveți asemenea informații, dar Antonia așteaptă un copil. Voi avea încă un nepot și sunt foarte fericit!", a afirmat, categoric, socrul artistei, Ciro Castellano.

Antonia și Vincenzo trăiesc o iubire ruptă din basme, dar se pare că "gurile rele" au intervenit în relația lor povestind că n-ar mai forma un cuplu de mai bine de trei săptămani, dar locuiesc împreună de dragul copilului. Însă pentru Antonia, familia e cea mai importantă. "Fac tot posibilul să am timp pentru familia mea, e foarte importantă pentru mine, e cea care mă susține și mi-e alături. Cu Vincenzo a fost o relație care a evoluat firesc spre căsătorie, apoi am devenit părinți și lucrurile continuă să fie tot mai frumoase, ne așteaptă ani mulți și fericiți împreună", a dezvăluit cântăreața într-un interviu pentru "ring".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Stire din Sănătate : Lista produselor interzise în sarcină
Joi, 20 Septembrie 2012
Stire din Cetățenești : "Ca gravidă, mă simt hărțuită!"
Pagina a fost generata in 0.319 secunde