S-a sinucis Elvis Presley? Dezvăluire șoc făcută de fosta lui soție, Priscilla Presley

1000
S-a sinucis Elvis Presley? Dezvăluire șoc făcută de fosta lui soție, Priscilla Presley - 860x015026387662b803180-1523269098.jpg
Priscilla Presley, fosta soție a lui Elvis Presley, a făcut o afirmație-șoc despre moartea superstarului american, produsă pe 16 august 1977.


Este pentru prima oară când Priscilla lasă de înțeles că Elvis Presley s-ar fi îndreptat, deliberat, spre tragicul final, la numai 42 de ani. "Știa ce face", a susținut fosta soție a lui Elvis.

"Oamenii întreabă de ce nimeni nu a putut face nimic în legătură cu problema lui Elvis, cu medicamentele. Nu este chiar așa. Apropiații au încercat să facă ceva, dar nimeni nu îi spunea lui Elvis Presley ce să facă. Ar fi zburat imediat din anturajul lui", a adăugat Priscilla.

Mărturisirea Priscillei vine la câteva luni după ce au apărut două bilețele care ar fi fost scrise de Elvis Presley, și în care marele artist s-ar fi confesat cu 7 luni înainte de a muri. "M-am săturat de viața pe care o duc. Trebuie să mă odihnesc", ar fi scris legendarul cântăreț și actor, care ar fi recunoscut că nu putea renunța la medicamente. Totodată, Elvis ar fi scris că nu își putea reveni după divorțul de Priscilla, aceasta fiind "cea mai mare greșeală a vieții mele".

Dependența de medicamente a marelui artist american a început în Armată (1958-1960), când Regele Rock'n'Roll lua medicamente care să îl țină treaz noaptea, în timpul manevrelor militare.

Elvis Presley și Priscilla Beaulieu s-au căsătorit în 1967, la Las Vegas, și au divorțat în 1973. Cei doi au avut un singur copil, pe Lisa Marie Presley, născută în 1968.

Elvis Presley, Regele Rock'n'Roll-ului (1935-1977), a murit din cauza unui infarct, pe fondul dependenței și a supradozei de medicamente, la Graceland, casa lui din Memphis.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7375 secunde