Spitalul de Urgență, despre starea lui Gabriel Cotabiță

239
1
Spitalul de Urgență, despre starea lui Gabriel Cotabiță - gabrielcotabita-1434029770.jpg
Spitalul Clinic de Urgență Floreasca a dat publicității, azi, un comunicat de presă prin care anunță starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiță:


"Prezintă o suferință cerebrală postanoxică, cu dezorientare temporospațială și perioade de agitație psihomotorie. Este stabil din punct de vedere respirator și hemodinamic, starea generală fiind ușor ameliorată", precizează sursa citată.

Potrivit comunicatului, Gabriel Cotabiță este alimentat oral și este mobilizat zilnic, beneficiind de ședințe de fizio-kinetoterapie și asistență psihologică.

"Pacientul este reevaluat permanent de o echipă medicală multidisciplinară", mai afirmă comunicatul de presă.

Reamintim că artistul este internat la Spitalul de Urgență Floreasca din data de 8 mai, după ce a suferit un stop cardio-respirator în timp ce se afla în sala de sport a unui hotel din Capitală.


Comentează știrea

catalin
11 iunie 2015

Ai un vis, dar n-ai resurse ?! Daca esti dispus să-ti conduci viața după o viziune măreață, dar nu ai resursele necesare, noi te putem ajuta ! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6246 secunde