Starea actorului Șerban Ionescu s-a agravat

768
Starea actorului Șerban Ionescu s-a agravat - serbanionescu-1349011071.jpg
Starea de sănătate, deja precară, a lui Șerban Ionescu s-a agravat sâmbătă seară.


Dacă în urmă cu o săptămână, actorul încă își mai permitea glume cu avocatul care îl reprezintă în procesul de divorț de Magda Catone, acum acesta este aproape de comă și nu mai comunică cu nimeni din jur. Conform unor surse medicale din cadrul Spitalului Universitar de Urgență Elias din Capitală, unde se află internat Șerban Ionescu de mai bine de două săptămâni, starea actorului s-a agravat constant în urmă cu puțin timp, doctorii fiind nevoiți să intervină de urgență și să îl intubeze. Dacă pe 23 septembrie, ziua când actorul împlinea 62 de ani, acesta chiar a glumit cu avocatul său, Cătălin Dancu, și a râs la glumele acestuia, acum Șerban Ionescu deja nu mai poate comunica și conform surselor medicale menționate anterior, se află în prag de comă.
"Azi (23 septembrie n.r) e ziua lui, i-am dus un tort și un coș cu flori, chiar i-a părut rău că nu a putut mânca tort, i-am spus să-l dea medicilor. Se uita la televizor, la biliard. I-am zis să se apuce și el de lucruri serioase, să înceapă să se uite la filme XXX, ca să se pună pe picioare. L-am întrebat dacă nu vrea să-i aduc o braziliancă, a râs, că aici toată lumea spune despre el că a fost mare crai", declara avocatul actorului pentru Cancan în urmă cu o săptămână.
La jumătatea lunii august, Șerban Ionescu, care a fost diagnosticat în urmă cu aproape un an cu borelioză, s-a întors în România de la clinica din Germania în care a fost îngrijit și unde a fost diagnosticat cu scleroză amiotrofică.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : A intrat în pom și se află în comă
Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
Stire din Sănătate : Băneasa va avea din nou spital
Pagina a fost generata in 0.4437 secunde