Băneasa va avea din nou spital

511
Băneasa va avea din nou spital - spitalbaneasa-1347652660.jpg
Noile schimbări de la nivelul structurii Spitalului Clinic de Urgență Constanța aduc o altă modalitate de funcționare și la Centrul de Permanență de la Băneasa.


Dacă până la acest moment unitatea spitalicească a asigurat serviciile medicale din localitate cu un medic de familie, o ambulanță cu program de noapte și două pe timpul zilei, de acum încolo aici vor funcționa o secție de pediatrie, una de medicină internă și una de ginecologie
 Pe lângă acestea, secția va fi dotată cu o linie de gardă care va avea și paturi. "Sperăm că într-o lună centrul să înceapă să funcționeze", a declarat Dan Căpățână, managerul Spitalului Județean Constanța. Pentru instalarea acestor noi secții, la Băneasa au fost făcute modificări într-una din aripile vechiului spital. De altfel, autoritățile locale intenționează să înființeze tot în cadrul aceleiași unități medicale și un cămin de bătrâni.

Cinci posturi de asistenți medicali vor fi scoase la concurs

Reorganizarea în cadrul acestui centru multifuncțional a atras după sine și scoaterea la concurs de către Spitalul Clinic de Ur-gență Constanța a cinci posturi de asistenți medicali. Pe pagina oficială a unității medicale constănțene apare anunțul de an-gajare, însoțit de cerințele și condițiile de participare. Data la care se va susține concursul este 25 septembrie 2012.

Vă reamintim că reorganizarea Spitalului Clinic de Urgență Con-stanța, care include atât Centrul Multifuncțional de la Băneasa cât și Spitalul de Fiziologie de la Agigea, a primit aviz de funcționare din partea Ministerului Sănătății.

Andreea NĂSTASE


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2433 secunde