Ștefan Bănică jr., ironic cu fosta soție. "Mai bine Marin, decât submarin"

454
Ștefan Bănică jr., ironic cu fosta soție.
Au divorțat recent, dar nu au făcut scandal pe această temă, în ciuda faptului că în ultimul timp acesta este trendul: mai mult scandal, mai multă autopromovare.

Cu toate acestea, un citat postat de Ștefan Bănică jr. pe pagina sa de socializare a contrazis ideea armoniei dintre el și fosta soție, Andreea Marin.

"Mai bine Marin, decât submarin", este citatul din celebrul film românesc "Nea Mărin miliardar" pe care Bănică jr. a ales să îl împărtășească fanilor. Așa cum era de așteptat, aceștia au interpretat ca o aluzie la Andreea Marin și chiar au comentat în acest sens.

Recent, Ștefan Bănică și Andreea Marin au fost văzuți îm-preună și, deși s-a speculat că ar putea fi vorba despre o împăcare, Andreea a explicat că este doar "o relație bună dintre doi părinți responsabili".

Bruneta nu a ascuns niciodată faptul că a rămas într-o relație mai mult decât decentă cu fostul ei soț, iar deciziile referitoare la Violeta sunt luate de comun acord.

Andreea s-a arătat chiar dispusă să-și lase fiica să apară în videoclipurile tatălui, mai ales că și aceasta are anumite înclinații artistice. Ștefan Bănică jr. și Andreea Marin au fost de la început unul dintre cuplurile atipice din showbiz, cei doi reușind să mențină discreția atât asupra vieții de familie, cât și a divorțului, scrie libertatea.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9526 secunde