"This is it" postat pe site-ul Sony

410
Studioul hollywoodian Sony a postat miercuri pe internet trailerul filmului său despre Michael Jackson, intitulat "This is it", realizat pe baza ultimelor repetiții pe scenă ale "regelui pop", mort pe 25 iunie la Los Angeles, relatează AFP. "Pe 28 octombrie, legenda, muzica, evenimentul unei vieți", promite trailerul care durează 2 minute 30 secunde și care poate fi vizionat pe site-ul www.thisisit-movie.com. Imaginile "pe care le aștepta toată lumea" îl arată pe Michael Jackson surâzător, repetând coregrafia seriei de 50 de concerte pe care trebuia să le susțină la Londra începând din 13 iulie și care trebuia să marcheze marea sa întoarcere pe scenă.
Filmul urmează să ruleze din 28 octombrie în majoritatea țărilor de pe glob și nu va fi difuzat pe ecrane decât două săptămâni. Locurile vor fi puse în vânzare pe internet din 27 septembrie.
Potrivit imaginilor difuzate de Sony, concertul trebuia să cuprindă un mare număr de scene reluând toate marile hituri ale cântărețului, însoțite de proiecții video și focuri de artificii. Sony a plătit 60 de milioane de dolari pentru imagini de la ultimele repetiții ale lui Michael Jackson, filmate de Kenny Ortega, căruia Sony i-a încredințat regia filmului. Ortega a realizat filme muzicale de televiziune și mult premiatul "High School Musical".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 17 Septembrie 2009
Stire din Monden : Top Gear filmează în România!
Miercuri, 16 Septembrie 2009
Stire din Monden : Patrick Swayze a pierdut lupta cu cancerul
Pagina a fost generata in 2.7324 secunde