Tragedie: fiul lui Florin Călinescu s-a sinucis

1383
1
Tragedie: fiul lui Florin Călinescu s-a sinucis - florincalinescubuna-1335279741.jpg
Luca Călinescu, fiul omului de televiziune Florin Călinescu, și-a luat viața la Praga. Luca Călinescu avea 24 de ani și se afla în capitala Cehiei, unde filma pentru un proiect cinematografic, un scurt metraj. El era asistent de producție la un film. Se pare că Luca era depresiv.

Reporterii CANCAN l-au contactat pe Florin Călinescu care a spus cu voce sfârșită: "Nu pot vorbi".

Surse din anturajul omului de televiziune spun că acesta încearcă să obțină acum aprobare pentru o slujbă religioasă pentru Luca, dat fiind că se știe că sinucigașii nu pot avea una.

Trupul neînsuflețit va fi repatriat în zilele următoare.

Fiul cel mic al lui Florin Călinescu era student la "John Moores University" din Liverpool, unde studia filmul, și era implicat în primul său proiect important. El a participat la câteva cursuri scurte de cinematografie la universitatea pe care a absolvit-o fratele său, căruia i-a făcut și un filmuleț de prezentare. "Îi cresc altfel. Nu-mi place să-i laud, îi las pe alții să o facă. De fiul meu cel mare au vorbit oameni valoroși (n.r. - Paul McCartney). Sper să reușească și ăsta mic, Luca. O să facă parte dintr-o echipă internațională care va turna o coproducție în Praga", spunea Florin Călinescu, despre fiii săi.

Comentează știrea

condoleante
27 aprilie 2012
condoleante

condoleante

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2892 secunde