Tudor Chirilă a rămas fără voce. Trupa Vama și-a anulat spectacolele

437
1
Tudor Chirilă a rămas fără voce. Trupa Vama și-a anulat spectacolele - tudorchirila-1342361633.jpg
Pentru un cântăreț a rămâne fără voce este un adevărat coșmar. Acest lucru l-a pățit Tudor Chirilă care a fost nevoit să amâne un concert după ce medicii l-au diagnosticat cu "traheo laringită acută pe fond de oboseală și suprasolicitare vocală".

Anunțul a fost făcut de trupa Vama pe pagina oficială de Facebook. "Formația Vama este nevoită să anunțe cu regret că nu va putea susține concertul de la Mioveni din această seară. Tudor Chirilă a fost diagnosticat cu traheo laringită acută pe fond de oboseală și suprasolicitare vocală. Medicii și terapeutul de voce i-au interzis categoric lui Tudor să urce pe scenă în această seară spunând că dacă ar cânta fie și măcar o piesă ar putea transforma diagnosticul în noduli pe corzile vocale. Momentan Tudor se află în repaos vocal complet. Știm că mulți dintre voi așteptau cu nerăbdare acest concert și suntem foarte afectați că nu vom fi acolo, dar sigur ne vom vedea cu altă ocazie", au scris membrii formației aseară.

Tudor a reveni ulterior cu un post. "Vă mulțumesc tuturor pentru urările de sănătate. Trebuie să recunosc că nu sunt în cea mai bună formă și este un moment greu pentru mine. Mă simt neputincios și sunt neputincios în fața pierderii momentane de voce. Încă un moment de reflecție la faptul că toată averea noastră e în sănătatea noastră psihică și fizică. Aveți grijă de voi", a scris artistul.

Comentează știrea

europeanu
16 iulie 2012
intrebare

N-am inteles prea bine...ce si-a pierdut chirila ???

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Iunie 2012
Stire din Monden : Iris, de 35 de ani împreună
Pagina a fost generata in 0.7439 secunde