Victoria Beckham, într-o altă ipostază (Foto)

440
Victoria Beckham, într-o altă ipostază (Foto) - beckhammain1341245a30973100-1310113135.jpg

David Beckham a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie a soției sale, Victoria, în care burtica vedetei se vede perfect, fără a fi acoperită de haine.
Beckham a postat pe Facebook o fotografie alb-negru în care Victoria stă întinsă la soare, purtând o fustă lungă și un top care îi lasă la vedere burta de gravidă, potrivit Mediafax.

"I-am făcut Victoriei poza asta când nu se uita. Arată uimitor, acum că bebelușul este aproape să se nască", a scris fotbalistul pe rețeaua de socializare.

Această fotografie a fost postată la doar câteva zile după ce Victoria Beckham a declarat că nu vrea să își arate burta pe copertele revistelor, așa cum au făcut alte vedete, printre care Demi Moore, Britney Spears sau Christina Aguilera.

"Nu îmi place să pozez și să mă laud cu faptul că sunt însărcinată. Sunt foarte mândră că sunt însărcinată și mă simt binecuvântată, dar nu sunt acel gen de persoană. Deci nu îmi voi da hainele jos. Cred că nimeni nu trebuie să vadă asta în afară de soțul meu", a declarat Victoria Beckham.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1576 secunde