Whitney Houston a murit

634
4
Cântăreața și actrița americană Whitney Houston, deținătoare a șase premii Grammy, a murit la vârsta de 48 de ani, a anunțat un purtător de cuvânt al artistei. Cauzele decesului nu se cunosc, deocamdată.

"Din nefericire, este adevărat", a declarat purtătorul de cuvânt al cântăreței, Jill Fritzo, confirmând, astfel, moartea artistei, dar care nu a oferit alte detalii.

Prima ipoteză în cazul morții artistei a fost aceea că Whitney s-ar fi înecat în cada de baie, deoarece acolo a fost găsită zăcând fără suflare de către bodyguardul său. Potrivit anchetatorilor la fața locului nu au fost găsite droguri și nici alcool, ci câteva medicamente, pe bază de rețetă, scrie TMZ.com.

Un purtător de cuvânt al poliției din Beverly Hills, Los Angeles, a declarat: "(Sâmbătă) la ora 3.55 p.m. (ora locală), a fost pronunțat decesul lui Whitney Houston, la Beverly Hilton Hotel".

Acesta a mai spus că serviciile de urgență au fost chemate la etajul al patrulea al hotelului, dar încercările de resuscitare a cântăreței au eșuat, cauza decesului nefiind deocamdată făcută publică.

Corpul artistei a fost dus la autopsie pentru a se determina cauzele care au stat la baza decesului. Pe corp nu se observau semne, care să atragă atenția.

Primele investigații asupra cadavrului lui Whitney, făcute de medicii legiști, trimit la ipoteza că artista ar fi decedat după ce ar fi luat niște pastile de Xanax.

Cântăreața Whitney Houston ar fi luat Xanax, un medicament cu efecte sedative puternice, și ar fi adormit în cadă, fapt care ar fi condus la decesul său prin înecare. Site-ul tmz.com citează membri ai familiei cântăreței care ar fi spus că acesteia i-a fost prescris medicamentul, care în mod obișnuit este recomandat pentru tratarea anxietății și depresiei.

Bobbi Kristina, fata fostei dive Whitney Houston, nu a fost lăsată de polițiști, aflați la hotel, să-și vadă mama moartă.

Potrivit unor surse, Bobbi Kristina a urcat până la etajul 4 al hotelului Beverly Hilton țipând și urlând că vrea să-și vadă mama, însă într-un final a plecat.

În schimb, alți membri ai familiei și prieteni au pătruns în acea cameră, unde au identificat cadavrul, scrie TMZ.com.

Bobbi Kristina, în vârstă de 18 ani, este fiica lui Whitney Houston și a lui Bobby Brown.

Whitney se afla la Los Angeles pentru o petrecere organizată de producătorul muzical Clive Davis, un eveniment anual care are loc cu o zi înainte de Gala Grammy.

Colegii de scenă a lui Whiney Huston au fost la rândul lor devastați de tragica veste. Vedete precum Mariah Carey, Christina Aguilera și Rihanna au postat mesaje de doliu pe paginile lor de Twitter.

Mariah Carey: "Am inima frântă după vestea morții prietenei mele, incomparabila Whitney Houston. Condoleanțele mele familiei și milioanelor de fani din întreaga lume. Nu va fi uitată niciodată. A fost una dintre cele mai frumoase voci de pe pământ"

Rihana: "Fără cuvinte! Doar lacrimi #DearWhitney"

Katy Perry: "E devastator. Te vom iubi mereu, Whitney"

Toni Braxton: "A deschis calea pentru fiecare cântăreață din industria muzicală. Legendară, inovatoare, uimitoare, umilă....cea mai bună din lume"

Joan Rivers: "Whitney Houston. Ce tragedie - sfârșitul vieții unui talent incredibil, o cântăreață incredibilă și o legendă"

Russell Simmons: "Chiar nu pot să cred asta"

Shaquille O'Neal: "Odihnește-te în pace, legendă Whitney Houston. Doare. Am pierdut o legendă. Mulțumesc pentru tot"

Ricky Gervais: "Odihnește-te în pace, Whitney Houston, un talent uimitor și un suflet tragic. Atât de trist"

Antonio Villaraigosa: "Te vom iubi întotdeauna, Whitney Houston"

Comentează știrea

admirator
13 februarie 2012
Pacat!

O voce inegalabila. Dumnezeu s-o ierte!

N Priceputu
13 februarie 2012
Se încheie o etapă.......

Când își îcepea cariera muzicală prin 84...eram cam prea copt să rezonez cu mesajul ei debordant de puritate sufletească și iubire...am descoperit-0 ceva mai tărziu ,,la vârste mai mature.....și prin cineva mai tânăr...nimic nu va mai fi la fel.... God rest her in peace!!!!

dTOVBZNHKCzg
8 mai 2014
qCeHururzVEoTTiirhU

rUnNrY nczcofdylkcb, [url=http://ixpzwobpareb.com/]ixpzwobpareb[/url], [link=http://bgcvdnnsfhll.com/]bgcvdnnsfhll[/link], http://zrhcwjkxyhed.com/

KDTRJXZnUOxDOHz
30 august 2014
gobTMqrBMii

rzO0j4 zysgzloghajn, [url=http://qthnngdfunma.com/]qthnngdfunma[/url], [link=http://yuqvxnvdcoad.com/]yuqvxnvdcoad[/link], http://gpbflpdaxjkb.com/

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Februarie 2012
Stire din Monden : TRAGEDIE / A murit Whitney Houston
Sâmbătă, 11 Februarie 2012
Stire din Monden : TRAGEDIE / Whitney Houston A MURIT
Vineri, 10 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Găsit mort pe stradă
Pagina a fost generata in 0.3979 secunde