80 de candidați la parlamentare, la linia de start în cursa electorală din Constanța

689
80 de candidați la parlamentare, la linia de start în cursa electorală din Constanța - vot1352292965-1352898195.jpg
Candidații la alegerile parlamentare intră, de astăzi, în campanie electorală, aceștia având la dispoziție 30 de zile pentru a convinge alegătorii că merită să-i reprezinte în Legislativ.


Campania se va desfășura până pe 8 decembrie, la ora 7.00, iar cetățenii cu drept de vot vor fi chemați la urne, duminică, 9 decembrie, pentru a-i alege pe cei 452 de parlamentari: 137 senatori și 315 deputați. 

La nivelul județului Constanța, în cursa electorală sunt înscriși 80 de candidați. Dintre aceștia, 60 candidează pentru un post de deputat și 20 pentru cel de senator. 

În campania electorală, candidații, partidele politice, alianțele politice, alianțele electorale, organizațiile cetățenilor aparținând minorităților naționale, cât și cetățenii cu drept de vot pot să-și exprime opiniile în mod liber și fără nicio discriminare, prin mitinguri, adunări, utilizarea televiziunii, radioului, presei scrise, a mijloacelor electronice și a celorlalte mijloace de informare în masă. Este interzisă organizarea acțiunilor de campanie electorală în unitățile militare. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Noiembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Care români pot vota în străinătate
Pagina a fost generata in 0.3473 secunde