În cursa pentru Camera Deputaților

PP-DD / Nicoleta Ploscaru nu se teme de contracandidații ei

2405
9
PP-DD / Nicoleta Ploscaru nu se teme de contracandidații ei - nicoletaploscaru8016-1352392091.jpg
Candidatul Partidului Poporului Dan Diaconescu pe Colegiul 10 Camera Deputaților din Constanța, Nicoleta Ploscaru, a organizat, ieri, o conferință de presă. Apărută recent pe scena politică din Constanța, după o lungă absență, Nicoleta Ploscaru și-a făcut o scurtă prezentare și a punctat pe scurt, motivele pentru care dorește să ajungă în Parlamentul României. 

Fiică de preot, Nicoleta Ploscaru are 36 de ani și este mama unui băiat olimpic. Fostă profesoară la Colegiul Comercial "Carol I", ea lucrează, în prezent, ca director comercial la o firmă privată de succes.

Politica nu este străină pentru Nicoleta Ploscaru. La 16 ani, s-a înscris în PNȚCD, fiind un membru activ al partidului. Din 2001, ea a devenit membru PDL, însă, după cum susține, nu a fost un membru activ.

"Niciodată nu am fost un membru activ în PDL, însă i-am susținut financiar când au avut nevoie. În urmă cu ceva timp, mi s-a propus să candidez din partea PDL la alegerile parlamentare. Mi-am pregătit dosarul de candidat, am plătit și taxa de 3.500 de lei. M-am trezit cu câteva zile înainte de a se depune candidaturile că nu mai sunt candidat. S-a încercat blocarea mea de a candida, însă nu știu motivul. Eu nu am nimic de ascuns", a declarat Nicoleta Ploscaru.

Ambițioasă și dornică de a face ceva pentru cetățeni, Nicoleta Ploscaru nu s-a dat bătută și a acceptat propunerea PP-DD de a candida pentru funcția de deputat în Colegiul 10.

"Intenționez să realizez foarte multe în caz că voi ajunge în Parlamentul României. În scurt timp, o să prezint și proiectele pe care le am. Oamenii care mă cunosc știu că mă țin de cuvânt. Atunci când îmi propun ceva sau promit ceva, nu mă las până nu duc totul până la capăt", a spus Nicoleta Ploscaru.

Ea a mai adăugat că cetățenii din Colegiul 10 trebuie să voteze în cunoștință de cauză și pentru acest lucru este necesar să cunoască candidații.

"Nu mă tem de contracandidații mei. Florin Gheorghe, de la ARD, nu a trecut de regulile propriului partid. El a fost respins de comisia de etică a ARD, care i-a dat aviz negativ, dar, totuși, organizația de la Constanța și

l-a asumat și acum este candidat. Cât despre Mădălin Voicu, de la USL, nu știu ce caută să candideze la Constanța. Acum ceva timp, spunea că poporul român este unul laș și trădător. Candidatura lui mi se pare o mare jignire la adresa electoratului constănțean", a declarat Nicoleta Ploscaru.

În altă ordine de idei, ea a mai spus că dorește o campanie electorală bazată pe întâlnirile cu cetățenii din Colegiul 10, care, la final, să voteze omul potrivit care să-i reprezinte în Parlamentul României.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Părerologul de Constanța
9 noiembrie 2012
Gigeii și Gigelele Frone,ale PP DD ului

Oportuniștii și fripturiștii,mitomanii și șantajiștii sunt adevărații candidați ai senzaționalului partid...după chipul și asemănarea tătânelui știrb...numai așa ar putea măscăriciul național Dan Senzaționalicescu să cumpere pentru poporul pe care se sprijină din greu și ..."la greu"...câte un combinat...pe ici,pe colea...iar pentru el,câte un elicopter,submarin sau alte minuni...Totala lipsă de seriozitate și substanță a acestui partid, PP DD, nesancționată de legile strâmbe care ne guvernează, oportunismul ridicat la rang de politică populară,au creat posibilitatea unor bufoni locali de a candida...cu oarecare șanse de succes...astfel,au apărut peste noapte o serie întreagă de candidați,de genul lui Gigel Frone...care,culmea, au și șanse de a accede în Parlamentul României...chiar dacă nu îl vor cuceri cu totul...Diferența este că Gigel Frone,cel veritabil...mai și cântă,sărmanul...dincolo de aspectul său, care stârnește zâmbete răutăcioase...pe când,aceste caricaturi,lansate pe post de candidați...acești Gigei și Gigele,pe care se sprijină șmenarul șef, Dan Senzaționalicescu,îngroașă caricatura acestui partid la cote nebănuite ! Lansați din rândul "oamenilor muncii' sau scuipați din alte partide ,s-au adunat aici,să spargă parlamentul prin prestația lor dezastruoasă...și să ne spargă pe noi "la dinți"...să ne săturăm odată pentru întotdeauna de partidele cu doctrine cizmărești...vă mai amintiți de cizmarul de tristă amintire...cu poporul...pentru popor...?!

MARA
10 noiembrie 2012
PLOSCARU

NU ESTI SINCERA NICOLETA IAR GHEORGHE FLORIN TE DEPASESTE INTELECTUAL SI NU ESTE UN PROFITOR DE SITUATII CUM ESTI TU; .ANALIZEAZA SITUATIA TA, VEZI CE AI FACUT IN TRECUTUL TAU PANA AI INTALNIT BATRANETEA SI LA PROPRIU SI LA FIGURAT;NU MAI MINTI,NU ESTE PERFECTIUNEA INTRUCHIPATA!

EU
11 noiembrie 2012
Ptr MARA

Draga Mara...observ ca esti o buna cunoscatoare a nivelului intelectual al celor doi candidati, Ploscaru Nicoleta si Gheorghe Florin, Iti permiti sa faci comparatii si mai ales aprecieri, Daca esti o asa fina cunoscatoare de ce nu candidezi tu? Sa vedem atunci ce au altii de spus despre tine?? Sau...am uitat!!! Este foarte simplu sa comentezi de pe marginea jocului !!! Cunosti tot...cine pe cine a intalnit si cand...ce au facut oamenii etc,,,, De ce nu ai curaj sa mergi la sediul de campanie al Nicoletei Ploscaru si sa-i spui "face to face"??? Da mergi la sediul ei de campanie din Piata Balada si exprima-te !!!

Observator
18 noiembrie 2012
Ptr. EU

Ahaaa! Acum inteleg eu de ce toti tarabagii din piata Balada vand zarzavatul in pungi cu "Votati Ploscaru Nicoleta!" O fi patroana pietii Balada? Ce a facut asa de important in viata (pentru romani si tara), incat acum doreste sa fie deputat in parlamentul tarii? Sau vrea si ea sa aiba imunitate parlamentara?!

Răspuns la: Ptr MARA
Adăugat de : EU, 11 noiembrie 2012
Draga Mara...observ ca esti o buna cunoscatoare a nivelului intelectual al celor doi candidati, Ploscaru Nicoleta si Gheorghe Florin, Iti permiti sa...
phalus
19 noiembrie 2012
erectus

A stat aplecata si a facut cu gura mai mult decat cu mana atunci cand interesele i-au cerut

Răspuns la: Ptr. EU
Adăugat de : Observator, 18 noiembrie 2012
Ahaaa! Acum inteleg eu de ce toti tarabagii din piata Balada vand zarzavatul in pungi cu "Votati Ploscaru Nicoleta!" O fi patroana pietii Balada? Ce...
Tunder B.
20 noiembrie 2012
Solutii clare si usor de introdus

Asteptam o dezbatere gazduita de ziar cu toti candidatii care sa fie transmisa macar on-line daca nu la TV sa vada lumea candidatii sa aleaga in cunostinta de cauza.

coposu
21 noiembrie 2012
pnt

doamna ploscaru de la pnt cd pana la ppddppdd e o cale atat de lunga........chiar asa ati decazut pacat va stiam o luptatoare anti.....secu comunist

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Noiembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Care români pot vota în străinătate
Pagina a fost generata in 0.3531 secunde