Gigi Chiru spune că USL a promis miere și a oferit fiere

356
Gigi Chiru spune că USL a promis miere și a oferit fiere - img8094-1352392253.jpg
Liderul PDL Constanța și co-președinte al Alianței România Dreaptă (ARD) Constanța, Gigi Chiru, a înregistrat, ieri, la Prefectura Constanța, bilanțul USL pe cele șase luni de când se află la guvernare, un fel de "carte neagră a guvernării Ponta". 

Aceasta cuprinde ceea ce ARD consideră a fi promisiunile neonorate de actualul Executiv de la preluarea puterii, încălcările normelor statului de drept și măsurile care ar fi condus la stagnarea creșterii economice a României. 

"Constănțenii trebuie să știe care este realitatea. USL a promis miere și a oferit fiere. S-a spus că USL are soluții pentru ieșirea României din criză, iar guvernarea USL va aduce stabilitate. Dimpotrivă, România a fost într-o situație dificilă în iulie-august, cea mai mare instabilitate politică după 1989, iar despre scoaterea României din criză ce să mai vorbim", a spus Gigi Chiru. 

El a dat ca exemple de promisiuni neonorate ale USL reîntregirea salariilor bugetarilor cu 8% de la 1 noiembrie 2012, reducerea CAS și mărirea salariului minim. 

Chiru a mai susținut că actualul guvern nu și-a respectat promisiunile nici în ceea ce privește reducerea TVA la produsele agricole, absorbția fondurilor europene, nu a luat măsurile adecvate pentru stoparea risipei în cheltuirea banului public și pentru limitarea efectelor secetei. 

Materialul ARD în care sunt criticate cele șase luni de guvernare Ponta se intitulează "USL - Au promis miere, au oferit fiere; Șase luni de minciuni, incompetență, abuzuri și distrugere a reputației internaționale a României". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Noiembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Care români pot vota în străinătate
Pagina a fost generata in 0.4165 secunde