A apărut contracandidatul lui Mazăre

2765
A apărut contracandidatul lui Mazăre - 904c8fb988626da85712893a8adc45f1.jpg

Articole de la același autor

Directorul general al Romned Port Operator, Sorin Greavu, a confirmat, ieri, pentru "Cuget Liber" că va candida, la proximele alegeri locale, pentru fotoliul de primar al Constanței. Greavu, cunoscut în ultima vreme cititorilor prin prisma proceselor intentate autorităților constănțene pentru păstrarea dreptului de folosire a plajelor dobândite prin contract, nu exclude posibilitatea de a intra în cursă din postura de independent, dar analizează și varianta unei susțineri politice.

Realegerea, în iunie anul trecut, a lui Radu Mazăre, pentru a treia oară, în fruntea administrației locale constănțene, pe de o parte, și dezinteresul tot mai mare manifestat de alegători pentru acest tip de scrutin, pe de altă parte, sunt argumente supreme pentru pregătirea, din timp, a unui candidat pentru fotoliul de primar al Constanței.
La mai bine de un an de la alegerile locale, nici un partid nu a dat vreun semn, până acum, că și-ar focaliza potențialul politic în acest sens. De fapt, a devenit o cutumă pentru politicienii constănțeni de a face valuri cu doar câteva luni înainte de data alegerilor și de a păcăli astfel electoratul cu iluzii deșarte în ceea ce privește schimbarea în administrația locală.
Cel care a făcut primul pas și a adus vorba de alegerile din 2012, consolidând șansa unei noi candidaturi, a fost tot actualul edil.
Ieri, însă, a venit, oficial, confirmarea pentru o nouă candidatură la funcția supremă din administrația constănțeană.
Sorin Greavu a recunos-cut că zvonurile în ceea ce privește candidatura sa la Primăria Constanța sunt întemeiate. Greavu, constănțean get-beget în vârstă de 44 de ani, a declarat pentru "Cuget Liber" că va intra în cursa electorală pentru Primăria Constanța. Directorul general de la Romned Port Operator nu exclude să candideze din postura de independent, după cum ia în calcul și sprijinul politic al unui partid.
Sorin Greavu s-a remarcat în ultimul timp în special prin procesele pe care le are cu autoritățile locale. Firma reprezentată de Greavu a acționat în instanță Primăria Constanța pentru taxa de liniște, procesul fiind încă pe rol, iar cu Apele Române se judecă pentru validitatea contractului de închiriere prin licitație a unor sectoare de plajă de la Năvodari la 2 Mai, firma lui Greavu fiind cel mai mare operator de pe litoralul Mării Negre.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3258 secunde