A fost semnat contractul de finanțare pentru Centrul Alzheimer Agigea

528
A fost semnat contractul de finanțare pentru Centrul Alzheimer Agigea - ban-1364852567.jpg
Reprezentanții Consiliului Județean Constanța au semnat, ieri, contractul de finanțare pentru Extinderea UAMS Agigea prin înființarea unui centru de îngrijire a persoanelor cu afecțiuni Alzheimer.

Evenimentul a avut loc la București, la Ministerul Dezvoltării, în prezența vicepremierului Liviu Dragnea. Proiectul se înscrie în cadrul Programului Operațional Regional 2007-2013 iar valoarea acestuia este de 5.997,43 lei cu TVA.

"Extinderea UMAS Agigea prin înființarea unui centru de îngrijire a persoanelor cu afecțiuni Alzhaimer vizează accesarea de fonduri pentru asigurarea asistenței medicale și sociale pentru persoanele afectate de boala Alzhemer cu evoluție progresivă prin tratament medicamentos, consilierea bolnavului și familiei sub supraveghere de specialitate și în mediu adecvat", se spune în expunerea de motive.

În prezent, UAMS Agigea funcționează în cadrul unui pavilion D+P+1 cu o suprafață construită de 440 mp, cu destinația principală de centru rezidențial pentru bolnavi cu diverse afecțiuni psihice și deține un sediu administrativ pe o suprafață de 76 mp. Prin proiect se propune extinderea structurii existente a UAMS Agigea cu un corp nou printr-un corp de legătură și mansardarea construcției existente. Cele două corpuri vor fi unite printr-o terasă circulabilă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Marfă confiscată de vameși, la Agigea
Pagina a fost generata in 0.2606 secunde