Acordul privind creșterea finanțării Apărării, semnat de partidele parlamentare

116
1
Acordul privind creșterea finanțării Apărării, semnat de partidele parlamentare - acordulklausiohannis9-1421140960.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a declarat, astăzi, că prin semnarea acordului politic privind finanțarea Apărării se arată respect militarilor români și dorința de îmbunătățire a condițiilor acestora de muncă, dar și faptul că România este membru responsabil în cadrul NATO.

El le-a mulțumit liderilor formațiunilor care au semnat acordul că au înțeles "cu maturitate" și "responsabilitate" că este nevoie de un acord politic asumat de toate partidele politice parlamentare. 


"Astăzi le arătăm militarilor români că îi respectăm și că dorim să le îmbunătățim condițiile de muncă prin asigurarea finanțării necesare pentru pregătire și pentru înzestrarea cu echipament modern de luptă. 


Faptul că toți cei prezenți s-au angajat să susțină atingerea în 2017 a unui nivel de minimum de 2% din PIB pentru Apărare și să păstrăm această sumă ca un minim pentru cel puțin 10 ani arată dorința României de a avea predictibilitate în asigurarea cheltuielilor militare", a afirmat Iohannis, la ceremonia de semnare a acordului privind finanțarea Apărării, care a avut loc la Palatul Cotroceni. 



Comentează știrea

Marius
13 ianuarie 2015
OPERTATOR PC

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2929 secunde