Președintele Klaus Iohannis o primește, mâine, pe Victoria Nuland

66
Președintele Klaus Iohannis o primește, mâine, pe Victoria Nuland - klausiohannis9-1421161525.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis o primește, miercuri, la ora 9:00, la Palatul Cotroceni, pe Victoria Nuland, asistentul secretarului de Stat al SUA pentru afaceri europene și eurasiatice, care face o vizită în România în perioada 13-14 ianuarie.


Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, președintele Klaus Iohannis o primește, miercuri, la ora 9.00, la Palatul Cotroceni, pe Victoria Nuland, asistentul secretarului de Stat al Statelor Unite ale Americii pentru afaceri europene și eurasiatice.

"În centrul discuțiilor se vor afla consolidarea Parteneriatului Strategic între România și Statele Unite ale Americii și dezvoltarea dimensiunii economice prevăzute în parteneriat", se arată în comunicat.


Totodată, vizita oficialului SUA prilejuiește și "un schimb de evaluări privind securitatea din regiune și din Europa", mai precizează Administrația Prezidențială.


Asistentul secretarului de Stat al SUA Victoria Nuland se va deplasa marți, pe 13 ianuarie, la București, unde se întâlni cu oficiali români de rang înalt, pentru a discuta despre "chestiuni bilaterale și regionale", a anunțat, luni, Departamentul de Stat american, într-un comunicat.


Potrivit diplomației americane, Nuland va efectua săptămâna aceasta vizite în Germania, România, Bulgaria și Franța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4457 secunde