Administrația locală a montat nocturna pe noul stadion Callatis din Mangalia

762
Administrația locală a montat nocturna pe noul stadion Callatis din  Mangalia - mangalia-1683795091.jpg
Baza sportivă și stadionul Callatis din municipiul Mangalia sunt tot mai aproape de finalizare.


„O nouă etapă importantă în construcția stadionului Callatis a avut loc ieri, când a fost montat sistemul de nocturnă. În curând, tinerii și copiii Mangaliei vor avea o bază sportivă modernă pe care se vor putea antrena”, a anunțat primarul Cristian Radu.
Obiectivul este realizat cu finanțare guvernamentală de la CNI, după ce municipalitatea a predat amplasamentul eliberat de sarcini.


În urma investiției, vechiul stadion este transformat într-o bază ultramodernă, cu terenuri ce vor deservi mai multe discipline sportive. „Vechiul stadion va fi transformat într-unul complet nou, modern, unde copiii și tinerii orașului se vor putea antrena în cele mai bune condiții”, a mai spus primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu.


Potrivit documentației tehnice, pe actualul amplasament este amenajată o bază sportivă prevăzută cu tribune și nocturnă, care cuprinde un teren de fotbal, un alt teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis, o clădire pentru vestiare și anexe. Totodată, vor fi amenajate spații verzi, alei pietonale și o parcare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5183 secunde