Administrația locală continuă dezinsecția în oraș

348
Administrația locală continuă dezinsecția în oraș - dezinsectie-1560371097.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Constanța continuă acțiunile de dezinsecție din oraș, pulverizările având loc în fiecare zi, după ora 21.00. Pentru a menține un nivel scăzut al densității insectelor în municipiul Constanța, echipele care asigură dezinsecția stropesc spațiile verzi din parcuri, scuaruri și promenade.


Pe lângă acestea, echipele acționează cu substanțe împotriva insectelor și în cartierele din oraș. Ieri s-a acționat în zona KM 4-5, KM 5, Faleză Sud, Poarta 6, bulevardul Aurel Vlaicu, zona Viile Noi, zona CET, stadion Badea Cârțan, stadionul Farul. Astăzi sunt programate acțiuni de dezinsecție exterioară în zona centrală a orașului dar și în zona peninsulară, cartierele Inel 1 și 2 dar și în zona bulevardului I.C. Brătianu.


Iar pentru ziua de mâine se programează stropirea cu substanțe împotriva insectelor în cartierele Baba Novac, Compozitori, Tomis I, Tomis II și Tomis III, ICIL și Casa de Cultură iar vineri se au în vedere cartierele Tomis Plus, Tomis Nord și stațiunea Mamaia.


Primăria Municipiului Constanța reamintește că apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Constanța precum și circumscripțiile sanitar-veterinare, trebuie să ia toate măsurile de protecție necesare pentru evitarea contactului cu insecticidele. Măsuri suplimentare ce trebuie aplicate sunt cosirea la timp a vegetației ierbicole, folosirea cremelor, sprayurilor cu substanțe repelente de către persoanele cu risc, aplicarea tratamentelor chimice inclusiv în spațiile și clădirile abandonate, aplicarea zgărzilor antiparazitare la câini.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2495 secunde