Administrația locală continuă lucrările de igienizare în cartierele din Constanța

308
Administrația locală continuă lucrările de igienizare în cartierele din Constanța - administratialocala-1561399292.jpg
În weekend, sub coordonarea Primăriei Municipiului Constanța prin Serviciul Gestionare Spații Verzi, muncitorii au toaletat arborii pe strada Mihai Viteazu, iar ieri echipele au cosit iarba în zona Falezei Cazino și în cartierul Poarta 6. De asemenea, pe străzile Tulcei și Curcubeului s-a tuns gardul viu, iar resturile vegetale au fost colectate și transportate. Pe străzile Brizei și Arcașului, în Portul Tomis, în Parcul Arheologic precum și pe treptele de acces către plaja Modern s-a greblat, s-au strâns gunoaiele și au fost încărcate și transportate toate resturile. 


Lucrările vor continua în tot orașul, inclusiv în stațiunea Mamaia. În paralel, angajații udă cu cisterna plantațiile tinere de arbori și florile din parcurile, aliniamentele stradale și sensurile giratorii din oraș.  
Echipele firmei de salubrizare împreună cu persoanele asistate social și cele care prestează muncă în folosul comunității au acționat pe aleea Stadionului, pe bulevardele 1 Decembrie 1918, Tomis și I.C. Brătianu, pe strada Lebedei și pe scările de acces plaja Modern.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3316 secunde