Administraţia locală din Medgidia interzice accesul traficului greu în interiorul localităţii

664
Administraţia locală din Medgidia interzice accesul traficului greu în interiorul localităţii - medgidia-masuri-1720613189.jpg

Articole de la același autor

Pe vreme de caniculă, aşa cum este în această perioadă în toată ţara, asfaltul poate ceda din cauza maşinilor de mare tonaj care circulă prin interiorul localităţilor. Din acest motiv, Primăria Municipiului Medgidia a luat decizia de a interzice accesul traficului greu în interiorul localităţii pe o perioadă determinată. Astfel, până aproape de finalul lunii iulie, tirurile, camioanele şi alte maşini de mare tonaj nu mai pot intra prin municipiul Medgidia pe timpul zilei.

„Primăria Municipiului Medgidia informează că, în perioada 9 - 21 iulie 2024, în intervalul orar 10:00 - 20:00, circulația autovehiculelor cu masă maximă autorizată mai mare de 7,5 t este interzisă în municipiul Medgidia. Măsura este adoptată pentru prevenirea deformărilor majore ireversibile care pot apărea pe rețeaua rutieră ca efect al desfășurării traficului greu în condițiile climatice de caniculă”, au transmis reprezentanţii Primăriei Medgidia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4356 secunde