Administraţia locală din Năvodari investeşte în modernizarea tuturor şcolilor

325
Administraţia locală din Năvodari investeşte în modernizarea tuturor şcolilor - navodari-investitii-1679923946.jpg

Articole de la același autor

Primarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru, a transmis prin intermediul paginii sale personale de Facebook faptul că administraţia locală investeşte o sumă importantă de bani proveniţi din fonduri europene pentru dotarea tuturor şcolilor din localitate cu echipamente de ultimă generaţie.

„Vom investi 8 milioane lei din fonduri europene pentru a transforma toate școlile din Năvodari în cele mai moderne și performante unități de învățământ. Consiliul Local Năvodari a aprobat luni în cadrul unei ședințe extraordinare, proiectul de hotărâre „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învăţământ preuniversitar în orașul Năvodari”, a transmis Florin Chelaru.

Astfel, şcolile vor fi dotate cu laboratoare de informatică pentru ciclul primar, gimnazial și liceal, echipamente TIC pentru sălile de clasă: table inteligente, proiectoare, laptopuri, tablete, mobilier și materiale didactice pentru sălile de clasă, mobilier și materiale didactice pentru laboratoare, echipamente digitale pentru dotarea laboratoarelor, mobilier și materiale didactice pentru cabinetele școlare și sălile de sport şi echipamente pentru dotarea atelierelor de practică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 25 Martie 2023
Stire din Politică-Administrație : Eugen Tomac, reales președinte PMP
Pagina a fost generata in 1.3045 secunde