Dacian Cioloş îl critică pe ministrul Petre Daea. „Sunt dovezi de incompetenţă”

322
Dacian Cioloş îl critică pe ministrul Petre Daea. „Sunt dovezi de incompetenţă” - ciolos-daea-1679923915.jpg
Europarlamentarul Dacian Cioloş, fost comisar european pentru agricultură, transmite luni că plăţile subvenţiilor din fondurile europene pentru agricultură ecologică şi măsurile de agromediu sunt blocate, deşi plata acestora ar fi trebuit să înceapă încă de anul trecut, potrivit unui comunicat oficial al REPER.

„După despăgubirile ridicole negociate pentru fermierii afectaţi de importurile de cereale din Ucraina, un eşec atât de răsunător încât a trebuit repus de preşedintele Iohannis tocmai pe masa şefilor de stat şi de guvern din UE, hazliul domn ministru Daea revine cu alte dovezi de incompetenţă: plăţile subvenţiilor din fondurile europene pentru agricultură ecologică şi măsurile de agromediu sunt încă blocate. Deşi plata acestora ar fi trebuit să înceapă încă de anul trecut, oamenii nu îşi primesc banii la care au dreptul. Aceeaşi situaţie este şi în cazul ajutoarelor pentru cei care au fost afectaţi de seceta de anul trecut.

Procesul a început greu şi a avut formule de calcul greşite, iar asta a însemnat timp pierdut şi agricultori lăsaţi aproape de un an fără banii care li se cuvin”, a spus Cioloş. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5006 secunde