Dacian Cioloș, atac la liderii USR: "Partidul era fărâmițat de mult timp"

74
Dacian Cioloș, atac la liderii USR:
Europarlamentarul Dacian Cioloş, fost preşedinte USR, a declarat că partidul pe care tocmai l-a părăsit este fărâmiţat de mult timp, iar înfiinţarea REPER nu duce la fărâmiţarea dreptei. Cioloş afirmă că în noul partid nu intenţionează să candideze pentru o funcţie de conducere.


„Partidul (USR - n.r), din păcate, e fărâmiţat de mult timp. Trebuie să o recunosc: chiar şi după fuziune, spiritul acesta de tabere şi tendinţa unei grupări din partid să controleze tot partidul au continuat”, a declarat Cioloş, la Euronews România.

Acesta afirmă că deciziile importante de reformare a partidului după fuziune au fost blocate de o majoritate, în Biroul Naţional.

„Partidul, din punctul meu de vedere, s-a îndepărtat - prin felul în care a funcţionat - de la valorile, principiile pentru care eu, cel puţin, am intrat în politică. Important, de acum înainte, este să vorbim de viitor, fără ranchiună, fără supărare, fiecare face politică aşa cum crede de cuviinţă. Nu mi-am dorit şi nu îmi doresc puterea de dragul puterii. În noul partid, nu intenţionez să candidez pentru o funcţie de conducere”, a mai precizat Cioloş. (Pagina a fost generata in 1.1346 secunde