Cătălin Drulă şi-a lansat la Mamaia candidatura pentru preşedinţia USR

422
Cătălin Drulă şi-a lansat la Mamaia candidatura pentru preşedinţia USR - drulacandidatura-1653215696.jpg
În prezent lider interimar al USR, Cătălin Drulă și-a lansat sâmbătă, oficial, candidatura pentru președinția USR, în cadrul unui team-building organizat în stațiunea Mamaia.

„Am demonstrat că sunt omul faptelor. Livrez rezultate concrete, nu bla-bla steril. Vorbesc deschis, critic des și laud la fel. Și mereu o fac sincer și fără ocolișuri”, le transmite Drulă colegilor săi de partid.

Acesta și-a depus și programul de candidat, dar și un bilanț pentru perioada de când conduce USR-ul, făcând în continuare apel la o comunicare coerentă și curajoasă.
„Cred că USR are nevoie de organizare, energie și o mână hotărâtă pe volan. Și că sunt persoana potrivită pentru asta. USR este acum cel mai mare partid de opoziție. Singurul partid liberal din România. Dar lupta pentru destinul României va fi una grea. Suntem noi și colosul PSD-PNL. Și în joc este modernizarea țării noastre. În acești ani am învățat că politica este un joc de echipă. Vedetismul și politica pe persoană fizică nu produc rezultate durabile. Puterea unui partid de a schimba societatea vine din organizare. Iar democrația nu poate funcționa fără încredere, respect și delegare”, a transmis Cătălin Drulă.

Acesta adaugă că le-a cerut colegilor din partid să-i acorde încrederea de a fi liderul acestei construcții frumoase, ce poartă numele USR.
„Și vreau să explic ce înseamnă pentru mine leadership: înseamnă să-ți pese. Să crezi în ce faci. Să fii sincer cu tine și cu cei care ți-au dat încrederea. Să nu te ferești de responsabilitate și să nu abdici. Să conduci. Volanul e acolo, trebuie doar să vrei să pui mâna pe el și să-ți pese de pasageri”, a mai spus Drulă.

Alegerile din cadrul USR ar urma să aibă loc în toamnă.Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5362 secunde