Cătălin Drulă, de la USR: "Sper să facem un pol liberal democratic"

130
Cătălin Drulă, de la USR:

Articole de la același autor

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a declarat că îşi doreşte, în perspectiva alegerilor din 2024, crearea unui pol liberal democratic, din care să facă parte oamenii politici cu o viziune modernizatoare.


„Eu sper să facem un pol liberal democratic, opus acestui stat militaro-socialist, pentru că ştiu că, de exemplu, şi în PNL sunt oameni care sunt nemulţumiţi, oameni cu reflexe civile, oameni cu reflexe de a face treabă şi unii dintre ei sunt celebri cu urbele pe care le gestionează - oameni de acţiune. Eu îi aştept să îşi găsească curajul”, a spus el, pentru Radio Guerilla.

Întrebat dacă UDMR ar putea face parte dintr-o astfel de coaliţie de guvernare, Cătălin Drulă a răspuns că da. Pe de altă parte, el a exclus o coaliţie cu AUR, declarând că nu vede scenariul acesta întâmplându-se vreodată.


„Şi acolo (în UDMR - n.r.) sunt oameni care au viziune mai modernizatoare, pentru că până la urmă asta e lupta mare în România: status quo versus modernizare. Sunt băieţii care spun: «Statul e bun aşa cum e, să îl facem şi mai mare un pic, să ne mai angajăm şi să rămânem numai noi şefi pe resurse şi să drenăm prin contracte» şi, pe de altă parte, noi, care propunem o viziune modernizatoare, cu adevărat liberală. Asta va fi lupta în 2024 şi construim de acum pentru ea”, a explicat preşedintele interimar al USR. (



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.8176 secunde