USR-PLUS, în culmea fericirii după ce calea ferată dintre Constanţa şi Mangalia va fi electrificată

1471
1
USR-PLUS, în culmea fericirii după ce calea ferată dintre Constanţa şi Mangalia va fi electrificată - usrcaleferata-1642347700.jpg

Articole de la același autor

Contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate necesar electrificării căii ferate pe tronsonul CF Constanţa-Mangalia a fost semnat, iar asta nu poate decât să îi bucure pe cei din tabăra USR-PLUS Constanţa.

De altfel, aceştia au şi postat un mesaj pe pagina oficială de Facebook a USR-PLUS Constanţa.

„Un pas important pentru modernizarea infrastructurii CF din judeţul Constanţa a fost realizat datorită proiectului început de fostul ministru al Transporturilor din partea USR, domnul Cătălin Drulă.

A fost semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate necesar electrificării pe tronsonul CF Constanța – Mangalia.

Investiţia va permite electrificarea și reabilitarea liniei de cale ferată existentă pentru creșterea vitezei de circulație a trenurilor la 160 km/h, respectiv 120 km/h. În ultimii 40 de ani au fost doar câteva trenuri care făceau sub o oră, cele mai rapide parcursuri fiind de 56-57 de minute. Chiar și în anul în care au fost cele mai bune viteze medii pe rețeaua românească - 1996 - durata medie era de 70 de minute și un tren rapid făcea 59 de minute”, apare scris pe pagina oficială de Facebook a celor de la USR-PLUS Constanţa.



Comentează știrea

Mihai
17 ianuarie 2022
Mai nimic

Cu studiul de fezabilitate ramanem .Ca in foarte multe cazuri.Niste maruntis , colea, sa faca fericiti niste pilosi

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5798 secunde