X

Dacian Cioloș a demisionat! Cătălin Drulă preia conducerea interimară a USR

633
Dacian Cioloș a demisionat! Cătălin Drulă preia conducerea interimară a USR - ciolos3-1644258461.jpg
Dacian Cioloş a anunţat luni că demisionează din funcţia de preşedinte al USR şi a menţionat că nu ia în calcul o nouă candidatură la următorul congres al partidului.

„Nu mai candidez la funcţia de preşedinte. Nu are niciun sens”, a arătat el, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul partidului.

Cioloş a declarat că s-a confruntat în repetate rânduri cu un vot de 11 - 14 în Biroul Naţional, aspect care a indicat o falie în partid.

„Nu puterile mi-au lipsit mie, ci încrederea că putem colabora împreună. Puterea nu trebuie să o concentreze un singur om. Şi în USR nu cred că va reuşi nimeni, niciun om, nici din afară, să concentreze puterea şi de unul singur să ducă partidul într-o anumită direcţie. Dar fără încredere că putem colabora unii cu ceilalţi şi avem interese comune, fără acea încredere va fi greu. Şi atunci când ai sistematic în Biroul Naţional un vot 14 - 11, asta arată că e acolo o falie care e greu de depăşit. Şi sper eu colegii mei să o poată depăşi”, a spus Cioloş.

În acest context, Dacian Cioloş a anunţat, în cadrul conferinţei, că cel care va asigura conducerea interimară a USR este Cătălin Drulă deoarece este vicepreşedintele cu cel mai mare număr de voturi de la congres. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4698 secunde