Regulamentul pentru finanțările nerambursabile de la bugetul local, modificat

239
Regulamentul pentru finanțările nerambursabile de la bugetul local, modificat - regulamentulpentrufinantarile-1644258514.jpg
Regulamentul privind finanţările nerambursabile de la bugetul local va fi modificat. Autorităţile locale au anunţat că forma aprobată în anul 2018 acesta va fi actualizată cu modificările legislative apărute între timp.

Astfel, documentul proiectului de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind finanțările nerambursabile acordate din bugetul local al municipiului Constanța este în consultare publică, timp de 30 de zile lucrătoare, şi este disponibil pe site-ul instituției www.primăria-constanța.ro, la secțiunea „De interes public - Transparență decizională pe Legea 52/2003 – Informare și consultare publică”.

Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi trimise în scris, până la data de 25 februarie, prin poștă, la sediul Direcției Cultură, Educație, Sport, Turism, str. Cuza Vodă nr.27 sau prin email, la adresa de e-mail: evenimente@primaria-constanta.ro.

Materialele transmise vor purta mențiunea: „Recomandare la proiectul pentru aprobarea Regulamentului privind finanțările nerambursabile acordate din bugetul local al municipiului Constanța”. Pagina a fost generata in 0.4048 secunde