Mesajul lui Dacian Cioloş la demisia din conducerea USR: "Intenţionez să susţin, ca membru, lucrurile care cred că ar trebui făcute"

202
Mesajul lui Dacian Cioloş la demisia din conducerea USR:
Dacian Cioloş a renunţat la conducerea USR, dar rămâne în formaţiunea politică fondată şi speră să poată face lucrurile în care crede.


"Din motivele pe care am avut ocazia să le expun în partid în aceste ultime zile, în urma votului de azi din BN asupra Programului meu ca Preşedinte, am decis să-mi depun mandatul de preşedinte al USR. Intenţionez să rămân în continuare în partid şi să susţin, ca membru, lucrurile care cred că ar trebui făcute. Vă mulţumesc pentru felul în care am lucrat împreună, vă urez mult succes şi să ne vedem cu bine. Îi urez mult succes lui ⁨Catalin Drula⁩ pentru interimatul pe care-l va prelua.", a transmis Dacian Cioloş pe reţeaua sa de socializare la scurt timp după ce a demisionat din conducerea USR.

Potrivit Antena3.ro decizia lui Cioloş vine după ce Biroul Național al USR a respins proiectul de reformare a partidului propus de acesta, cu 14 voturi la 11. Anterior, Cioloş amenințase că își va depune mandatul dacă proiectul său nu primește susținere.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9324 secunde