AEP a demarat proiectul "Și votul tău este egal cu al celorlalți!"

215
Potrivit unui comunicat de presă, Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a demarat proiectul "Și votul tău este egal cu al celorlalți!" în vederea îmbunătățirii cadrului legislativ privind asigurarea condițiilor necesare exercitării dreptului de vot.
La sfârșitul săptămânii trecute, AEP a organizat la Galați o întâlnire cu reprezentanții organizațiilor neguvernamentale al căror obiectiv de activitate este promovarea egalității șanselor pentru persoanele cu dizabilități.
Autoritatea Electorală Permanentă și-a propus să colecteze informații de la reprezentanții ONG-urilor pentru a îmbunătăți cadrul legislativ privind asigurarea condițiilor necesare exercitării dreptului de vot.
În cadrul dezbaterilor, au fost abordate subiecte legate de problemele întâmpinate de persoanele cu dizabilități în exercitarea dreptului la vot, precum și propunerile de modificare a legislației electorale în vederea facilitării accesului la secțiile de votare și la informațiile cu caracter electoral (pliante, broșuri, emisiuni TV) a persoanelor cu dizabilități.
În același comunicat se mai precizează că proiectul "Și votul tău este egal cu al celorlalți!" se derulează în toate filialele Autorității Electorale Permanente din țară în vederea colectării informațiilor necesare pentru întocmirea unui raport care va fi dat ulterior publicității.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7469 secunde