Consiliile din Medgidia și Cernavodă au preluat managementul spitalelor locale

309
Consilierii locali din Medgidia și Cernavodă s-au întrunit, ieri după-amiază, în cadrul unor ședințe ordinare pentru a aproba o serie de proiecte de mare importanță pentru comunitățile locale.
Printre acestea s-au numărat și cele de preluare a managementului asistenței medicale pentru spitalele din cele două localități. Spitalul Municipal Medgidia și Spitalul Orășenesc Cernavodă fac parte din cele zece unități sanitare județene care au fost cuprinse în HG nr. 529/2 iunie 2010 pentru aprobarea menținerii managementului asistenței medicale la autoritățile administrației publice locale care au desfășurat faze-pilot, precum și a Listei unităților sanitare publice cu paturi pentru care se menține managementul asistenței medicale la autoritățile administrației publice locale și la Primăria Municipiului București.
Potrivit unui comunicat de presă transmis de către Primăria Medgidia, pe ordinea de zi a ședinței de ieri, au fost înscrise alte câteva proiecte de atribuire a unor denumiri pentru mai multe străzi din municipiu, precum și de aprobare a unor măsuri privind reglementarea circulației autovehiculelor pe raza localității.
În plus, consilierii din Medgidia au supus la vot și proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea unui acord de parteneriat între municipiul Medgidia și Fundația World Vision România.
Un alt proiect inițiat de către edilul Marian Iordache a vizat rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Consiliului Local Municipal pe anul 2010.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7884 secunde